MENU

Dostava

Dostavu vrši Hrvatska Pošta  i to isključivo na području RH, a paket u najvećem broju slučajeva stiže na Vašu adresu u roku 4-7 radnih dana od potvrde Vaše narudžbe.

Prodavatelj će u najvećem broju slučaja poslati pošiljku najkasnije sljedeći dan nakon što zaprimi potvrdu o uplati. Ako kupac odabere način plaćanja pouzećem, proizvod će u najvećem broju slučaja biti poslan na isporuku u roku 3 radna dana od potvrde kupovine, a kupac se obvezuje platiti proizvod prilikom zaprimanja naručene robe.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavatelja, prodavatelj više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja, te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe. Ako kupac nakon potvrde kupovine ne primi obavijest o isporuci robe u očekivanom vremenu (najkasnije u 3 radna dana), kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja.

Ako poslana roba nakon obavijesti o isporuci ne stigne u očekivanom vremenu (prema pravilniku dostavne službe), kupac bi nas o tome trebao obavijestiti putem maila reklamacije@glambaby.hr.

Naručeni proizvodi pakiraju se tako da tijekom transporta ne budu oštećeni, a sve su pošiljke osigurane od strane dostavne službe. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatnicima tvrtke koja vrši dostavu).

Ako prodavatelj ne može dostaviti sve naručene proizvode kontaktirati će kupca i dogovoriti produženi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje naručenog proizvoda. Ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.